Printercompany Main Logo

Over ons

Over Ons – Printercompany

Welkom bij Printercompany

Fabrikant van tonercartridges in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van cartridges voor gerenommeerde printermerken, waaronder Konica Minolta, Xerox, Oki, Xante, Oce, Olivetti, Triumph Adler en Kyocera.

Onze productie vindt plaats op lokale bodem in Nederland, waarbij we gebruikmaken van gerecyclede cartridges. We werken samen met twee bekende tonerfabrikanten die tevens OEM-toner leveren. Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige toner te produceren die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Bij Printercompany streven we niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid en recycling. Onze cartridges leveren niet alleen uitstekende afdrukresultaten, maar dragen ook bij aan een schonere, milieuvriendelijkere toekomst. Ontdek zelf de betrouwbaarheid en prestaties van onze cartridges voor een optimale afdrukervaring.

Kies Printercompany voor hoogwaardige, duurzame en betrouwbare tonercartridges in Nederland.

Betrouwbare prestaties:

hoogwaardige toner van gelijke kwaliteit als OEM

Wij vinden het belangrijk om een gelijkwaardige of zelfs betere kwaliteit te leveren dan andere Nederlandse verkopers. Daarom werken wij samen met een Japanse tonerfabrikant die ook toner fabriceert voor OEM leveringen. Deze tonerfabrikant heeft haar warehouse en support afdeling in Nederland. Voor de batch productie van toners worden deze eerst uitgebreid getest en vergeleken met OEM toner. Daarnaast heeft iedere gefabriceerde toner een unieke batchcode voor een goede traceerbaarheid.

Duurzaam en herbruikbaar:

tonercartridges zijn herbruikbaar, minder afval

Een tonercartridge is meerdere keren te gebruiken, zonder dat er sprake is van een kwaliteitsverlies. Bij Printercompany hechten we veel waarde aan duurzaamheid en recycling. Onze tonercartridges zijn ontworpen om meerdere keren te worden gebruikt, zonder enig verlies van kwaliteit. Door te kiezen voor onze herbruikbare cartridges draagt u actief bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk door te kiezen voor onze duurzame en herbruikbare tonercartridges.

Lokaal geproduceerd:

minder transport, en zo minder impact op het milieu

Onze toeleveranciers van toner zijn gevestigd in Nederland, waardoor wij een zeer korte logistieke lijn hebben naar onze productieplaats. Dit resulteert in minder transport, minder CO2-uitstoot en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Groot assortiment:

breed scala aan tonercartridges voor diverse printers

Bij Printercomapany streven wij ernaar elke klant te kunnen voorzien van tonercartridges. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment tonercartridges voor diverse printermerken. Of u nu een Konica Minolta, Xerox, Oki, Xante, Oce, Olivetti, Triumph Adler of Kyocera printer heeft, wij hebben de juiste cartridge voor u. Met ons brede scala aan opties zorgen we ervoor dat u altijd de juiste cartridge vindt die perfect past bij uw printer. Daarnaast zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Bespaar kosten:

op jaarbasis tot wel 50-90% besparingen op tonerkosten

Printercompany begrijpt dat kostenbesparing belangrijk is voor zowel particuliere gebruikers als bedrijven. Daarom bieden wij tonercartridges van hoge kwaliteit tegen een fractie van de prijs van originele merken. Bespaar geld zonder concessies te doen aan de kwaliteit met Printercompany tonercartridges.

Klanttevredenheid

zodat de service altijd voldoet aan uw verwachtingen

Bij Printercompany is klanttevredenheid onze topprioriteit. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant volledig tevreden is met onze producten en service. Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van deskundig advies en u de beste oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen. U kunt erop vertrouwen dat u bij Printercompany kunt rekenen op een uitstekende klantenservice die altijd voldoet aan uw verwachtingen.